Nyheter, Spelförslag, Tips

Spelförslag på In the Blood

Spelförslag på In the Blood

Så är det då äntligen dags förs för premiärhelg i Premier League och med premiären följer också premiären för våra spelförslag här på In the Blood bloggen. Här kommer vi att ge några korta kommentar inför varje match, vad som kan vara värt att tänka på innan du fyller i tipskupongen eller lägger ditt bet på någon spelsajt.

Att läsa odds och se vilka som är favoriter enligt tidningarna kan ju alla göra utan vi försöker hitta det bakomliggande som kan skapa en skräll, eller vad som tyder på att det inte blir det. Vi tittar på historik, form, nyförvärv och tränarens frisyr, allt som kan vara av intresse med andra ord. Det är alltså inte tio-tidningars tips eller de stora tidningarna spelförslag som du läser här, utan komplementet som gör att du kan värdera spelen och deras förslag på ett bredare sätt.

Vi lägger ut spelförslagen dagen innan match men om det händer något dramatiskt de sista timmarna försöker vi naturligtvis fånga upp även detta.

Häng med och kommentera gärna när vi tänker rätt eller när vi saknar någon del i vår analys!

Håll till godo, och lycka till!

Gunnar & Max