Okategoriserade

Spelförslag omg 2 Söndag

Tre jämna matcher på söndagen, skulle mycket väl kunna ge tre kryss, men det blir det väl inte, men oddset lockar  49,5 gånger pengarna!

Hull City –Stoke

Hull vann borta mot QPR i premiären men föll i sitt första UEFA framträdande i veckan, medan Stoke fick hemma stryk av Villa förra helgen. Kommer det att lossna för nyförvärven Bojan och Diouf nu och kommer Victor Moses från Chelsea att göra debut nu i Stoke, och hur är det med Irelands revben?

I Hull saknas Snodgrass (knä) och Sagbo (avstängd) och Hull har inte vunnit 2 PL-matcher i ad sedan september i fjol.

Stoke har bara förlorat en gång av de sex gånger man varit i Hull men den senaste seger kom 2009. Videnöppen historia med många frågetecken, Jag tar 0-0 och X som utgångstips och sedan står det och väger men sätter i så fall på att Stoke och Bojan reser sig.

Tottenham –QPR

Londonderby igen, och denna gång skall Spurs, som hade väldiga problem att brotta ner West Ham i premiären, ställas mot nästa Londonlag när Harry Redknapp tar med sig QPR tillbaka till White Hart Lane. Ett QPR som i sin tur fick stryk hemma mot Hull och normalt sett inte skall ha något att sätta emot Tottenham. Sedan dess har Spurs också hunnit med en resa och en knapp seger på Cypern i Uefa-kvalet i veckan. Kyle Naughton är avstängd efter sitt röda kort, och ytterligare några småskavanker ger några frågetecken, 1-an skall sitta men Redknapp vill nog gärna snuva sin gamla klubb på en poäng. Räkna med full farts och jag tippar 2-1 till Spurs,

Sunderland – Manchester U (17:00)

Manchester United som fick stryk mot Swansea och nu kräver fansen seger. Sunderland fick en poäng med sig från West Bromwich. RvP skall vara tillbaka i United, men mittfältet är väldigt tunt med skador på Carrick, Herrera, Fellaini och Lingard, men allt annat än seger är en katastrof för United nu men dom kommer att få det tufft, man har redan förlorat två gånger mot Sunderland i år. Jag spelar X2 ändå och tror på 1-1.