Liverpool, Manchester City, Spelförslag, Tips

Spelförslag Omg 2 Måndag

Först vill jag säga förlåt, förlåt för min vilda spekulation med tre X under lördagen, det blev ju bara två. QPR kunde inte alls stå upp emot Spurs, trodde Redknapp skulle tuta lite mer tåga i sina mannar inför återkomsten till White Heart Line men icke, men ialla fall hoppas ni hade garderat med ettan där, det hade i alla fall jag.

Söndagen bjuder på en verkligen godbit Manchester City mot Liverpool.

Godbit att se på men att spela på, knappast.

Kan i mina ögon gå hur som helst, och i så fall är ju oddsen med 4,20 för Liverpool seger bra betalt men 1,85 på City för dåligt.

Så hittar vi något annat som kan vara intressant att satsa på.Bägge lagen vann sina premiärer, bägge lagen gjorde 2 mål och fick igång sina målskyttar. Jag tror inte vi skall spela ett enda öre på 0-0, fast det ger över 11 gånger pengarna, tror däremot att jag skulle kunna satsa på att båda lagen gör mål, fast det ger ju bara 1,50. Att det blir 3 mål eller fler ger också bara runt 1,50-1,60, för dåligt, och tyvärr kunde man inte göra kombinationspel på det hos mitt spelbolag.

Så jag avvaktar med att lägga ett något spel förrän matchen är igång och vi ser hur matchbilden ser ut. Häng på facebook så kommer det kanske något förslag där och då.

Men hur tror jag det går då, om jag måste tippa, 2-1 till City. Varför då. 1) Hemmaplan och 2)  Det kanske viktigaste, hos Liverpool ligger fokus på en spelare som man ännu inte köpt, fast man köpt och köpt hella sommaren. Kanske är det löst innan matchstart, men han startar ju ändå inte. Ok där har ni mitt tips 2-1 till City ger 7,75 men jag satsar inte på det, inte än i alla fall.