Arsenal, London fotbollens huvudstad, Manchester City, Manchester United, Queens Park Rangers

Maybe It’s because I’m a Londoner

Welbeck älskar sin nya stad, och den gamla slagdängan från 70-talet (?) kommer väl till pass här. Sällan har väl ett nyförvärv från en rivaliserande klubb, och stad, lovsjungit sin nya hemvist på det sätt som Danny Welbeck nu gjort!

”Jag tror bara att det här är nästa steg för min utveckling – att komma till Arsenal, och verkligen visa folk vad jag kan göra som fotbollsspelare och förhoppningsvis nå dit jag vill” säger han till Arsenals officiella hemsida.

”Det är fantastiskt att vara en del av den här klubben och det är ett lag jag alltid tittat på i Premier League. Jag såg mig själv spela i det här laget tidigare. Att det slutligen händer är väldigt spännande” fortsätter han.

Det är väl inte precis vad de forna supportrarna på Old Trafford vill höra.

Diskussionerna har gått varma kring övergående och bland annat har den förre United Profilen Rio Ferdinand, nu i QPR, sagt att det är det är galet av United att släppa en spelare som Welbeck.

Men Rio förstår Welbeck och tror att han kände sig frustrerad över att få begränsat med speltid i United. Och tror att Danny gör succé i London.

Den nuvarande QPR-spelaren är imponerad av speeden som finns i Arsenals offensiv med Alexis Sanchez, Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott, och nu Welbeck har säger att de skulle kunna ge Jamaicas stafettlag, med Bolt, en match.

Nu laddar han och övriga Gunners för omstarten med toppmatchen mot Manchester City på lördag 13.45, missa inte den!

Skadeglädje eller landssorg