Arsenal, London fotbollens huvudstad, Nyheter, West Ham

Sports International – Ny samarbetsparner på In the blood-bloggen

Uppstarten av In the blood har gått fort, vi har på kort tid växt och har i skrivande stund redan 1000 följare. Därför är vi mycket stolta att få presentera vår första samarbetspartner, Sports International från Kungsbacka, som hjälper kunder med både fotbollsresor och träningsläger.

Därför tog vi en pratstund med några på företaget, Johan Anäng och Fredrik Hallengren, för att prata fotbollsminnen, Premier League och vad som är viktigt att tänka på när man åker på fotbollsresor.

Berätta lite om Sports International

Vi började redan 1986 att ordna träningsläger för engelska proffslag i Sverige. T ex för Arsenal, Leeds, Aston Villa och Tottenham. Sedan blev det självklart att gå vidare med att hjälpa ungdomslag från Sverige att hitta bra läger utomlands.

När sedan intresset kom för fotbollsfans i Sverige att åka utomlands på matcher började vi med fotbollsresor.

Vilka lag arbetar ni mest med idag?

Vi kan ordna biljetter åt alla lag i både Premier League och andra länder. Det som är speciellt med oss är att vi är officiella biljettagenter till Arsenal, West Ham, Hertha Berlin, PSG och Barcelona. Något vi är ensamma om i Norden.

Vad innebär det att vara officiell biljettagent för ett lag?

Det betyder att vi köper våra biljetter direkt från klubbarna, utan mellanhänder som gör extra påslag. Det gör också att vi kan erbjuda en trygghetsgaranti för våra kunder, att man aldrig behöver oroa sig för att få sina biljetter.

Vad är viktigt att tänka på när man ska boka en fotbollsresa?

Vi har märkt att om resenären kan få sina biljetter hemskickade innan man åker så gör det att allt känns bättre. Ingen oro för falska biljetter eller agenter som inte kommer och levererar. Därför ser vi till att man har sin biljett i handen redan i Sverige.

En annan viktig sak är att man har någon att prata med när man bokar så att man inte bokar fel. Det är lätt hänt på internet. Hos oss ringer du och talar med någon så att både biljett och hotell blir det du söker. En del vill ha boende av högre klass och för vissa spelar boendet ingen roll.

Varför vill ni samarbeta med In the blood? 

Därför att det känns rätt! Vi och våra kunder älskar fotboll. Dom både kan och vill veta det lilla extra. Det vi ser med In the blood är att den drivs av genuina fotbollsälskare med brinnande intresse och kunskaper utöver det vanliga. Vi vet att våra kunder vill läsa och följa den här bloggen.

Vi tycker också att In the blood tar ett nytt grepp på Premier League. Vanlig nyhetsrapportering hittar du överallt. Men vart går du om du ska på djupet? Kombinationen av historia, nutid och speltips gör detta intressant. Ni tänker utanför boxen, helt enkelt.

Själva då, vilka Premier League-lag håller ni på?

(Johan) Självklart Arsenal!
(Fredrik) Inget, men snart! Mitt hjärta klappar för Reading, vi är snart tillbaka!

Vilken är årets match i Premier League?

(Johan) Arsenal – Tottenham. Ett riktigt klassiskt derby.
(Fredrik) Arsenal – Chelsea den 25:e april. Kanske avgörs ligan då?

Vi tackar killarna från Sports International för pratstunden och ser fram emot ett spännande samarbete!

Passa på och läs förhandsartikeln inför Arsenal – Manchester City Nördvändigt inför lördagens stormatch

It´s in the blood…