Manchester United, Queens Park Rangers, Spelförslag, Tips, West Ham

Spelförslag omg 4 Söndag/Måndag

Söndag: Manchester United-Queens Park Rangers.

Ja vad skall man säga. Samma sak som sist och gången innan dess och innan dess. United ska vinna, United måste vinna. Men kommer dom att göra det när United Legenden Rio Ferdinand står på andra sidan då han är tillbaka i den klubb han startade sin proffskarriär i 1990.

Men Ja, jag tror faktiskt det. QPR har inlett skralt och även om dom handlat friskt i breaket så kan dom inte räcka till här. 3-0 vore ett rimligt resultat men inget är sig likt i år i United. Slit och släng i stället för att förädla det man har. Måtte man fått lite tid att träna samman lagen.

Men 3-0 borde vara ett rimligt resultat men vad man sett hittills så är nog 1-1 mer speglande av säsongen så här långt.

Men mina slantar går på United. Möjligen motsäkrar jag med van Gals avgång. Men nej det här ta United 2-0.

Måndag: Hull-West Ham

Öppen match. Två lag som svajjat i inledning 4 respektive 3 poäng.

Tyvärr så får vi nog inte se Abel Hernandez, Hulls rekord värvning och en av fyra nya som kom fönstrets sista skede, då arbetstillståndet inte hunnit bli klart än. Övriga nyförvärven Mohamed Diame, Hatem Ben Arfa och Gaston Ramirez är alla tillgängliga för spel.

I West Ham skall Morgan Amalfitano och Alex Song göra debut, däremot är det tveksamt för spel för Carl Jenkinson, Matt Jarvis, Andy Carroll och Kevin Nolan.

Bägge lagen kommer från förlustmatcher, tyngst antagligen West Hams hemma förlust mot Southampton med 1-3.

Förra årets möte på KC-stadium innebar att Hull, tack vare Kavin Bradys straffmål säkkrade nytt kontrakt, och i de sex gånger senaste mötena har hemmalaget vunnit fem, sen har en match i Hull lutat oavgjord.

Jag i vår silly season sammanfattning utnämnde ju bägge lagen till vinnare i slutspurten av transfer fönstret med Hull som kanske det alg som fått mest value-for-money i hela ligan, så får väl tro på dem som segrare på måndagkvällen

Mitt tips 2-1 som slutresultat, men hade det varit på stryktipset hade dock krysset kommit med.