Okategoriserade, Superlördag, Tips

Spelförslag omg 6 lördag

Liverpool- Everton

The Merceyside derby, kan du läsa om i bloggen, Där kan du också se att de senaste åren är det ett klart övertag för Liverpool och tittar man på årets manskap så finns det inget som tyder på motsatsen i år heller. Dessutom är det två lag som defensivt inte lyckats särskilt bra i år, men framåt finns det gott om kvalité, tror på 3-1 till Liverpool och Balotelli gör mål!

Chelsea-Aston Villa

Matchen som bevakas intheblood redaktionen från två olika familjeläktare på Stamford mellan två lag som inlett serien bra, Chelsea fortsatt obesegrade och Villas enda plump kom förra helgen mot Arsenal.  Kan ju tyckas vara en given match för Chelsea med då skall man komma ihåg att Villa nästan alltid spelar bättre på bortaplan mot de bättre lagen än vad det gör hemma, tror ändå på hemma seger 2-0.

Crystal Palace-Leicester

Palace började säsongen i spillror men verkar spelat ihop sig som lag. Nykomlingen Leicester stretat emot bra och vändningen mot United i förra omgången var sensationell. Tror dock på en målsnål historia den är gången 0-0 eller 1-0, till nåt av lagen. Mitt tips går till hemmalaget.

Hull-Manchester City

Nyförvärven fortsätter att leverera för Hull, ja för City med (Läs Lampard). Tror dock den här nöten blir för svår att knäcka för Hull som dock lär sälja sig dyrt 1-2 är mitt tips.

Manchester United-West Ham

Var står United, för två veckor sedan trodde jag att United fått ordning på saker och ting, förr vecka var man tillbaka på rutan ett igen. West Ham, åter igen har värvat smart, och är obesegrade sedan fönstret stängde och förra veckans seger över Liverpool imponerade.

Allt är upp till United men inget ting är säkert. Spelar de till 100% och gör det för varandra bör dem vinna en jämn match, gör man inte det har man inte en chans. Jag tror och hoppas United tar sig samman en gång för alla vinner med 2-1.

Southamton-Queens Park Rangers

Årets överraskning, ligatvåan Southampton, mot ett lag som inte imponerat alls så här långt in i säsongen, QPR.  Bör och skall vara en enkel resa för Saints men det är just de matcherna som är de farliga. Tror ändå de mäktar med och vinner enkelt. 3-0.

Sunderland-Swansea

Sunderland fortfarande utan seger och ser uddlöst ut, Swansea som inledde fint har nu två raka förluster, dock mot ettan och tvåan i ligan. Tror kanske att Sunderland får sin första seger här 1-0.

Arsenal-Tottenham

Kvällsmatchen och rivaliteten mellan lagen är ju stor, och en kort historik finner du här. Arsenal känns i år både ett och två nummer större än rivalen i norra London och bör vinna, men skador i försvaret oroar. Min gissning blir ändå 3-1 till hemmalaget.