Arsenal, London fotbollens huvudstad, West Ham

Viktigt till dig som vill åka på fotbollsresa till London

In the blood-bloggens samarbetspartner när det gäller fotbollsresor heter Sports International.

Som officiell biljettagent till både West Ham och Arsenal är Sports mycket intressanta för många av våra läsare som vi vet vill åka över till London för att se Premier League-fotbollen när den är som bäst. Live!

Tänk på att även om inte just dom klubbarna är dina största favoriter så kommer ditt favoritlag dit varje säsong. Dessutom kan dom ordna biljetter till nästan vilken match som helst, oavsett var matchen spelas.

Därför ska du komma ihåg att alltid kolla med Fredrik och Johan på Sports International först när du funderar på fotbollsresa.

Kom ihåg att om du uppger att du följer In the blood så får du specialpriser.

Varför inte ta en titt på deras hemsida genom att antingen klicka på bannern längst upp på bloggen?

Eller genom att följa länken: Sports International

Det här är Johan och Fredrik.

I en tidigare intervju svarade dom bland annat så här på några viktiga frågor:

Vad är viktigt att tänka på när man ska boka en fotbollsresa?

Vi har märkt att om resenären kan få sina biljetter hemskickade innan man åker så gör det att allt känns bättre. Ingen oro för falska biljetter eller agenter som inte kommer och levererar. Därför ser vi till att man har sin biljett i handen redan i Sverige.

En annan viktig sak är att man har någon att prata med när man bokar så att man inte bokar fel. Det är lätt hänt på internet. Hos oss ringer du och talar med någon så att både biljett och hotell blir det du söker. En del vill ha boende av högre klass och för vissa spelar boendet ingen roll.

Varför vill ni samarbeta med In the blood? 

Därför att det känns rätt! Vi och våra kunder älskar fotboll. Dom både kan och vill veta det lilla extra. Det vi ser med In the blood är att den drivs av genuina fotbollsälskare med brinnande intresse och kunskaper utöver det vanliga. Vi vet att våra kunder vill läsa och följa den här bloggen.

Vi tycker också att In the blood tar ett nytt grepp på Premier League. Vanlig nyhetsrapportering hittar du överallt. Men vart går du om du ska på djupet? Kombinationen av historia, nutid och speltips gör detta intressant. Ni tänker utanför boxen, helt enkelt.

Vi på In the blood är jätteglada att få stöd av en av Sportresebranschens viktigaste aktörer. Som vi hoppas blir till glädje för alla våra läsare.