Liverpool, Nyheter

Fem saker som faktiskt talar för Liverpool

 

Förra säsongen vann dom match efter match och gjorde massor av mål. Den här säsongen har minst sagt startat på kryckor. Men misströsta inte Liverpool-fans! Här kommer fem saker som faktiskt talar för Liverpool.

1. Daniel Sturridge kommer tillbaka. Kanske redan i eftermiddag när West Bromwich ska besegras. Med honom kommer stabiliteten och samspelet mellan Gerrard, Henderson, Sterling och Sturridge blir ett vinnande koncept.

2. Winter is coming! Minns du vändningen förra säsongen? Efter två förluster i mellandagarna gick Liverpool helt utan förlust nästan hela vintern och våren.

3. Straffarna! Liverpool har förmodligen dom två bästa straffskyttarna i hela Premier League. Gerrard och Balotelli missar inte dom avgörande lägena.

4. Spelprogrammet. Efter många svåra matcher i inledningen lättar det något nu. För Rodgers, allvarligt talat, ska du vara med i toppen måste WBA, QPR, Hull och Newcastle leda till minst 10 av 12 poäng, eller hur?

5. Daniel Sturridge igen! Han är den som gjort flest mål på dom första 50 matcherna i klubben. 38 stycken. Nu har han skrivit på ända fram till 2019. Han kan bli Premier Leagues bästa målskytt någonsin fram till dess. Alan Shearer! Var beredd att ducka!

Med positivt tänkande, nyförvärv som levererar och en fantasisk skara fans så kommer vändningen nu. Det är 50 % delar av In the blood-redaktionen övertygad om.

Vill du se på Premier League-fotboll och bo gratis på hotell i London? Var med i vår tävling!