Spelförslag, Tips

Spelförslag omgång 7 Supersöndag

Manchester United-Everton

Oviss match med två lag som blandat och gett i årets liga. Everton snodde åt sig en pinne senast i derbyt mot Liverpool på övertid, och United ja var har vi dem, ser ut som att de börjar få ordning på sitt spel men för klara sig utan kapten Rooney nu ett par omgångar.

Bredden hos United är så stor att man spelmässigt bör man klara det men just i läget som United är behövs verkligen den store ledaren Roney i laget. Nu får Amos ta på sig kaptensbindeln.

I United kan förre Evertonspelaren Fellaini vara redo för inhopp och det kan ju vara skönt det för skadelistan är ju skrämmande lång i Manchesterlaget: Ander Herrera, Chris Smalling, James Wilson, Jesse Lingard, Phil Jones, Jonny Evans, Ashley Young och Sam Johnstone och så Rooney avstängd då.

I Everton kan Steven Pienaar vara tillbaka och eventuellt även James McCarthy och  Seamus Coleman som testas under dagen, däremot sakns Ross Barkley och Kevin Mirallas .

Senaste mötet på Old Trafford lagen emellan van faktiskt Everton med 1-0

Jag gissar att United är på väg att få ordning på saker och ting och om man inte klappar igenom bör man greja de tre poängen här, men inget är givet. Låt oss ändå tippa 2-1 Untied

Chelsea-Arsenal

Ja, om denna match är det mesta redan sagt i tidigare inlägg: Dags för revansch

Och som ni kunde läsa är Arsénes track-record mot Mourinho inget att skriva hem om.

Chelsea har imponerat mycket i årets liga, först i korta stunder under matcherna fr att i de senaste matcherna spelat bra i 90 minuter. Arsenal är väl där Chelsea var i börja på säsongen, med glimtvis lysande spel men också en tendens att fastna, och ja båda lagen är obesegrade så här långt fast Chelsea då första fullpoängare efter 6 omgångar.

Chelsea måste håll kvar i sitt fina spel genom hela matchen och Arsenal måste komma upp i standard i 90 minuter och få fart på mittfältsspelet och Özil i synnerhet. Dessutom måste deras skadedrabbade backlinje vara oerhört disciplinerad. Framåt kan man definitivt hota Chelsea speciellt med fartfyllt kantspel

Chelsea favoriter, logiskt vore en 2-0 eller 2-1 seger men fotboll är väldigt sällen logiskt så mitt tips 2-2 och alltså fortfarande ingen Arséne seger och Mourinho

Tottenham-Southampton

Viktig match för bägge lagen, Tottenham vill haka på topplagen i jakten om Europaplatserna och Southampton är ju ett av dem på sin andra plats.

Tottenham som varit väldigt ojämna i år visade upp ett taktiskt fulländat spel mot Arsenal, men kan man föra matchen mot ett lag som Saints. Southampton är obesegrade sen premiäromgången mot Liverpool och vunnit de 4 senaste, men i ärlighetens namn inte mot de vassaste lagen i ligan. Men visst har Koeman gjort ett bra jobb med de spillror han fick ta över i somras. Läs storyn här: Topplag av spillror

Tror segerraden blir bruten här och Spurs vinner med 2-0.

West Ham-Queens Park Rangers

Nästa Londonderby för dagen och en match som mobde bli ” walk in the Park” för West Ham.

Men QPR försvarade sig bra mot Southampton senast och kan de mobilisera samma kampvilja en gång till så blir det en tuff nöt för the Irons.

Men mitt tips är att poängen stannar i East End och West Ham vinner med låt oss såga 2-0 även här och då lär det sjungas på Boleyn Tavern

Och Fyrlingen

Ja, om jag kör de 4 ettorna får jag ett odds på 10.65 men om jag vågar stå på mig och spelar X i Londonderbyt Chelsea Arsenal blir oddset nästan 25 gånger pengarna. Då vet ni hur jag satsar mina pengar i morgon.

Bästa vinstchansen ever: Hotell 2 två nätter för 2 personer i London och 2 biljetter till West Ham-Swansea samt slutspurten på julshoppingen i London, all info finns på bloggen, Vinn Hotell & Biljetter till West Ham Swansea MISSA INTE DETTA”