Nyheter, Okategoriserade

In the Blood breddar sig!

In the Blood breddar sig och blir ännu bättre.

Som ni kanske läst från tidigare Twitter/Facebookinlägg så breddas In the Blood-svären ytterligare genom att vår Facebook” Prata om Premier League” sida fått 20 nya systersidor.

Vi har nu skapat en “Prata om… “-sida för varje Premier League lag där vi specifikt kommer att prata om just det laget. Detta för att vi där kan driva specika trådar om det laget men framför allt för att gör det lättare att hitta ett tidigare inlägg om just det laget du gillar, och givetvis följer Terry Butcher med.

Självklart kommer alla bloginlägg fortsatt att delas först och främst på “Prata om Premier League” som är vår huvudsite på Facebook även i framtiden. Där kommer det inte vara någon skillnad sen tidigare, där finns ALLT! Alla bloginlägg, alla Premier League diskussioner och matchbevakningar. Dit kommer också alla Instagrambilder och twitterinlägg att länkas.

Till lagsidorna kommer sedan vissa specifika klubbinlägg att delas vidare.

Så fortsätt gilla “Prata om Premier League”, men gilla också lagsidorna för de lag som du vill följa lite noggrannare.

Ett exempel på lagsida är t ex Sunderlands lagsida: “Prata Om Sunderland AFC” ett annat är Chelseas “Prata om Chelsea FC”

Hoppas ni gillar det och bjuder in din vänner att gilla sina favoritlag, och självklart även “Prata om Premier League”! Vill du vara med och skriva på de respektiva lagsidorna och hjälpa oss hålla dem uppdaterade, kontakta gärna oss på redaktionen.

Ni vet väl att vi också finns på Twitter och Instagram som inthebloodpl, där kommer det blider i helgen åtminstone från möte QPR-Liverpool.

/Redaktionen