Spelförslag, Tips

Spelförslag Omgång 9 Lördag

Spelförlsaget för helgen inleder vi med en möjlig skräll åtminstone ett skäl till gardering!

West Ham – Manchester City

Toppmöte, fyran mot tvåan. West Ham har gått som tåget sedan transferfönstret stängde, även City levererar. West Ham seger ger på Svenska spel hela 5,50 gånger pengarna. Helt klart intressant spelläge och betson hela 6.50. Mitt råd hitta en trippel med två säkra, kanske Liverpool och Southampton, och helgardera denna match. Den här inte alls så given som spelbolagen tror, även om City är favoriter

Liverpool – Hull

Liverpool har blandat och gett hittills under säsongen, och framför allt har försvaret varit det stora frågetecknet. Hull som ligger mitt i tabellen tre poäng bakom Liverpool värvade smart i och har bara en förlust av de fem senaste mot Liverpools två. Senaste mötet lagen emellan vann ’pool med 2-0 med Suarez och Agger som målskyttar. Ett normalt resultat kan tyckas även i år även om Hull inte bör underskattas.

Läs om Liverpools mötet med Hulls hungriga tigrar i dagens artikel: 11 Hungriga Tigrar

Southamton-Stoke

Succélaget Southampton kom tillbaka starkt efter förlusten på White Heart Lane och krossade ju som bekant Sunderland med 8-0 senast även om man fick god hjälp med självmål och annat, och självklart är man favorit även här. Stoke, mitt i tabellen, som hemmaslog Swansea i senaste omgång är inte alls oävet men mitt tipps blir hemma seger 2-1.

Sunderland-Arsenal

Hur har Sunderland påverkats av rekordförlusten senast, är man ett knäckt lag med rubbat självförtroende eller knyter man näven och reser sig. Arsenal som inte imponerat hittills iår, och har tre raka utan seger måste börjar rada upp segrar för att inte topp tre platserna skall segla iväg, man är nu 5 poäng bakom Southampton på tredjeplatsen. För Sunderland handlar det att hålla sig över, och helst dra ifrån nedflyttningsstrecket. Mitt tipps är att Arsenal fortsätter att leta och Sunderland inriktar sig på att hålla tätt, 1-1 blir mitt utgångstips.

Kom i håg att Arsenal spelar till dommarn blåser: Om inte om hade varit

West Bromwich – Crystal Palace

Två lag som slåss på nedre halvan, och som bägge hoppas slippa bli indragna i den direkta bottenstriden. WBA som haft tufft motstånd på sistone med både United och Liverpool ligger en poäng före Palace strax ovan för strecket. Albion saknar dock Silvestre Varela, Claudio Yacob och Jonas Olsson däremot förväntas Ben Foster vara tillbaka i målet. I Palace saknas Scott Dann, James McArthur, Stuart O’Keefe och den avstängde Damien Delaney.

Intressant är att Palace inte vunnit på The Hawthorns sedan 1973 och min känsla är att WBA i år är ett roligare och intressantare lag än Palace och hoppas på en 2-1 seger till hemmalaget.

Swansea – Leicester

Kvällsmatchen, Swansea halkat lite efter topplagen och nu åtta, krävs seger här om man vill haka på jakten på Europaplatserna. För Leicesters del handlar det om att hålla distans till strecket. Swansea har dock nu 5 matcher utan seger så det är dags för Monks killar att leverera, vilket jag också tror att dom gör, 3-0!

 

Kom ihåg att gilla det lagen du vill följa på deras egna Prata om sida så du får allt snack och alla diskussioner där.