Spelförslag, Tips

Spelförslag  Omgång 9 SÖNDAG

Burnley – Everton

För Burnley näst jumbon är varje hemmamatch viktig nu, att stjäla poäng av så många lag som möjligt. För Everton är detta ett utmärkt tillfälle att en gång för alla säga farväl till bottenspöket, om man tar det på rätt sätt, eller får man en reaktion sedan den fina insatsen mot Villa senast och slappnar av. Burnley är ofta välorganiserade och det krävs ett tålmodigt jobb att bryta igenom. I grund och botten är Everton ett betydligt bättre lag än Burnley frågan är hur inställningen är. Mitt tips 0-2 .

 

Tottenham-Newcastle

Även här klasskillnad mellan lagen. Fjolårets möte på WHL där Newcastle vann med 1-0 borde blivit en storseger för hemmalaget, som det blev uppe i Newcastle där Tottenham vann med 4-0

Får man nu fart på anfallsspelet och få tempo i passningsspelet kommer man att vinna enkelt. Tottenham ger bra odds för att vara favorit på hemmaplan, 1.64. Redaktionen är på plats och liverapporterar och tippset blir 3-1 till Tottenham.

 

Manchester United-Chelsea

Omgångs stormatch. Den har stötts och blötts i media hela helgen. Är det här Chelseas segertåg skall ta slut. Hur ser skadeläget ut spelar Costa och Remy. I United vet vi att Rooney inte spelar. United måste vinna om de skall kunna blanda sig i striden om titeln. Vinner Chelsea idag finns det risk att ligan är mer eller mindre avgjord redan nu i oktober i och med Citys förlust i helgen. Samma förlust öpnnar dock upp för United att slåss om Champions League platserna när man dessutom möter City nästa helg. 6 poäng på dessa två och man passerar City är med i racet på allvar.

Men nu tillbaka till dagens match. Jag tror att på en jämn historia, Chelsea försiktiga United måste gå fram, det öppnar för Chelseas omställningar. Jag tror Chelsea vinner större bredd och mer taktiskt fullfjädrade, tipset blir 1-2