Aston Villa, Queens Park Rangers, Spelförslag, Tips

Speltips omg 9 Måndag

Ja så var vi framme vid omgångens sista match

Queens Park Rangers-Aston Villa

Två lag som det går väldigt tungt för just nu. QPR med tre raka förluster mot Villa med fyra raka.  QPR kommer dock från en hedersam fölrust med självmål på övertid mot Liverpool där man höll uppe spelet bra och i långa stunder var nog så bra som ‘pool. Villa för sin del en blytung förlust mot Everton med 3-0.

Jag tror jubon QPR har en bra chans här mnot ett skärrat Aston Villa, och även om Villa går på knäna är kniven vassare mot QPR strupen att ta poäng och närma sig lagen ovanför strecket. Matchen mot Liverpoll var Rangers absolut bästa den här säsongen, och hjälten från i fjol Bobby Zamora såg ut att vara i gammal god form igen, och når man upp till den standarden kommer Villa få det väldigt svårt om man ser på hur bortalaget spelar på sistone

Mitt tips 2-1 till QPR, men spelar nog 1x till fega 1,34.