Spelförslag, Tips

Spelförslag omg 11 Söndag

Sunderland-Everton

Sunderland tar emot Everton, ett Everton som är obesegrade i tre raka matcher men matchat tuff med matcherna mot Lille insprängda i ligaprogrammet. Sunderland vann ju sin första måndagsmatch på 19 försök nu i veckan efter en strålande insats mot Palace och självförtroende börjar sakta men säkert komma tillbaka. Senaste mötet mellan lagen på Stadium of Light vann Everton med 1-0.

Tror det blir en jämn match låt oss säga 1-1, med liten hemmafavör.

 

Tottenham – Stoke

Ännu en tuff och oviss match, Spurs vände och vann mot Villa senast efter det att Christian Benteke visats ut för Villa, medan Stoke fick 2-2 mot West Ham nere i London, samma resultat som dom spelade mot QPR på Lofthus tidigare, klarar dom att få med sig en pinne även denna gång? Spurs har vunnit det tre senaste mötena mot Stoke och bara släppt in ett enda mål.

Super-sub Harry Kane i Tottenham hoppas få starta nu efter att ha gjort sex mål på de senaste fem matcherna och i Stoke är Peter Crouch tillbaka efter avstängning. Stoke är Svårtippade säger väl att det blir 2-2 för tredje gången i rad i London för the Potters, men garderingen faller till Spurs fördel.

West Brom – Newcastle

Newcastle verkar, äntligen, fått luft under vingarna. Hävdar ju att man länge spelade bättre än vad resultat sa och nu har man fått med sig tre raka segrar. Resan till The Hawthorns är dock ingen enkel semestertripp här gäller det att ha rätt inställning och förbereda sig på krig, Albions säljer säg alltid dyrt där, och sp har man Saido Berahino. West Bromwich är förvisso också obesegrade i tre raka matcher men då har två slutat oavgjort.

Jag tror på ett bakslag för Padrews mannar nu i klättring och tippar en 2-1 seger för West Bromwich, men smyger med ett X.

Swansea – Arsenal

Swansea har tappat lite fart och lite mark i tabellen sen den fina inledningen men ligger fortfarande med i gänget bakom topp 3 platserna och jagar. För Arsenals de kändes det so man börjat hitta rätt på sistone fram till sista halvtimmen mot Anderlecht då allting rasade.

Swansea har i ligan bara en seger på de senaste sju matcherna, Arsenal har däremot bara en förlust på sina sex senaste. En intressant notering är att arsenal har gjort 2 mål i samtliga sina 5 senaste bortamatcher.

Jag tror ”Anderlecht-incidenten” är något man tar med sig och lär sig av att inter slappna av i förtid, laget har varit bra på att komma igen i slutet och ösa på. Läget att kontrollera och stänga matcher har man inte riktigt varit i på samma sätt.

Jag tror det blir en jämn match utgångstipset står och väger mellan1-1 och 1-2. Så det kommer att bli X2 på kupongen i alla fall.