Nyheter, Tävling

Vinnaren av fotbollspaketet till Barcelona – Atletico Madrid är klar

Nu har äntligen dragningen av en lycklig vinnare som tillsammans med en kompis får åka på La Liga-resa till Barcelona och se matchen Barcelona – Atletico Madrid. Med gratis hotell i 2 nätter. Som tur var gick det inte lika hett till som för Terry Butcher på bilden. Men en vinnare lär bli lika glad!

Först ett stort tack till vår samarbetspartner Sports International som gör det möjligt för oss på In the blood att ha tre tävlingar med fotbollsresor som pris under hösten. Kom ihåg att alltid ringa till dit först när du och kompisarna ska åka på fotbollsresa. Dom hjälper dig att på ett tryggt sätt få dom bästa biljetterna.

För att kora vinnaren har vi på sedvanligt sätt spelat in den på video. Så följ videolänken så får du se vem som vann.

Grattis säger vi till vinnaren!

Tack till alla som var med. Vann du inte denna gång så kommer det säkert nya chanser.

Vänliga hälsningar

Gunnar & Max på In the blood

PS. För att läsa mer om Suarez, klicka här