Spelförslag, Tips

Spelförslag omg 13, lördag

West Bromwich-Arsenal

En tuff borta match för Arsenal mot ett lag som måste ta poäng, och då speciellt hemma. Arsenal stärkta från veckans CL-seger, tar dom med sig de nu tillbaka till PL? Jack Wilshere nu bekräftat att han blir borta i tre månader, dessutom Skadades Arteta och Sonogo i den senaste veckans cup match.

Jag tror det men är inte övertygad, Mitt tips 1-2

Burnley-Aston Villa

Ett Burnley som börjat få med sig poängen efter att ha krigat bra i början av serien utan att få till det. Villa dock varnade av Burnleys två raka segrar och i behov av poäng.

Mitt tips 0-0

Liverpool-Stoke

Vinna eller försvinna för Brendan förlust mot Stoke hemma och jobbet som Liverpooltränare är garanterat ledigt. Liverpool har nu fyra matcher utan seger och tre raka förluster. Stoke som oväntat föll hemma mot Burnley vill gärna ha revansch och kommer att kriga.

Mitt tips 1-1

Manchester United – Hull

United har kommit igång ordentligt efter en trög start och är nu fyra i ligan efter segern mot Arsenal. Hull däremot började piggt men har sjunkit som en sten, med 5 raka matcher utan seger och nu tre raka förluster, ligger nu just ovanför strecket. United har vunnit de nio senaste matcherna mot Hull varav sex möten Premier League där det blivit sammanlagt 25 mål.

United bör vinna klart, Vi tror på 3-1

QPR – Leicester

Viktig match i botten, jumbon QPR mot 18e placerade Leicester två lag som måste ha poäng.

Leicester har bara tagit 2 poäng på de senaste 6 matcherna, QPR är ju lite bättre där och har 4 poäng på dessa matcher, men bägge lagen har förlorat sex av de matcherna.

Jag tycker dock att Queen Parks spel varit mer inspirerat och bättre än vad tabelläget visar och även om Leicester brukar trivas bra på Lofthus, där man vunnit 3 av de 5 senaste matcherna, tror jag på QPR denna gång, Mitt tips 2-0

Swansea – Crystal Palace

Hemma starka Swansea hänger sig kvar strax bakom topplagen och tar nu emot Palace som kämpar för att inte bli direkt indragna i bottenstriden, och segern över Liverpool senast var ju både meriterande och välbehövlig i den kampen, innan dess var det dock 5 raka matcher utan seger och bara 1 poäng.

Swansea har vunnit samtliga 4 möten lagen emellan på Premier League Nivå, och jag tror det blir en femte rak seger. Mitt tips 2-0.

West Ham – Newcastle

Två lag med helt motsatt formkurva, West Ham som inledde lysande och är nu inne i en tyngre period, med förlust senast mot Everton och innan dess två oavgjorda. Nu längtar man efter seger igen. Newcastle i sin tur började bedrövligt men har nu fem raka segrar och har nu avancerat till 5e plats i ligan, placeringen före West Ham.

Öppen match i mina ögon, utgår från 1-1 men kan svänga till 2-1 seger för bägge lagen. Med tanke på hemmaplan för Hammers och form för Magpies, vilket väger tyngst?

Sunderland – Chelsea

Kvällsmatchen, vem kan stoppa Chelsea i år, obesegrade som man är?

Sunderland som kryssat väldigt mycket i år behöver ju plocka trepoängare men kanske inte här, man är nog glad om man behåller 1 poäng i detta mötet. Tidigare har det blivit många mål i dessa möten, senast vann Chelsea med 4-3. Tror inte vi får uppleva det på lördagskvällen dock.

Chelsea kommer från krossen av Schalke 05, förlåt 04, och skall nu hantera vardagslunken. Sunderland har två oavgjorda i ligan som senaste facit.

Ser inget annat än en Chelsea seger, 1-3 blir mitt tips.

Har du koll på Premier League lagens Champions League facit genom tiderna, annars uppdatera dig här: Prermier Champions League.

Och Hur tror du det går i botten av Premier League i år, här är vad vi tror. Skrapet i  botten

och läs om Newcastles uppryckning i Se upp här kommer segertåget!