Chefens rekar Lördag och Söndag

Lördag förmiddag och vi har hela helgen framför oss med fotboll! 🙂

Newcastle – Arsenal

Dagen spel kan jag ej blunda för hur jag än försöker då jag är färgad i och med att Arsenal är mitt lag. Den formen som uppvisas för tillfället hos Arsenal och statistiken 6-1-0 de senaste 7 matcherna mellan lagen och målskillnad 18-5 till Arsenal gör att vi spelar följande idag.

Arsenal -1 asian handicap @ 1.950 spelas hos Bet365 med 1 unit

Pengarna tillbaka vid bara vinst med 1 mål och vinst på spelet om Arsenal vinner med 2 mål eller fler.

 

Liverpool – Manchester United

0-0, 1-0 eller 0-1 är ej ett resultat vi kommer att se i mina ögon inför söndagens match. Anfallen kommer att avlösa varandra i denna match där båda lagen jagar enormt viktiga poäng. Om jag får sia så tror jag på 2-1 i denna match och spelet blir således följande.

 

Över 2.5 mål @ 1.95 spelas hos Bet365 med 1 unit.

 

Lycka till och trevlig helg!

Cash Back

Lämna ett svar

Till startsidan