spelförslag omg 30 Söndag

Liverpool – Man United

Liverpool har inte förlorat sen den 14:e december och har 5 raka utan förlust.

United gjorde kanske senast sin bästa match för säsongen när man slog Spurs med 3-0, om det inte var när man vann över just Liverpool med samma siffror tidigare den här säsongen.

Så även om det är två lag som är i form och som är på gång är det en stor skillnad i hur lagen uppträder. Liverpool och managern Brendan Rodgers ve hur han skall formera sitt lag och hur man skall spela, medan Luis van Gaal fortfarande verkar laborera med vilka som är han elva startspelare, vilken formation man skall och vilket spelsätt man skall välja.

En seger för något av lagen kommer inte drastiskt att förändra någonting för lagen men givetvis skappa bättre eller sämre utgångslägen i jakten på Champions League platserna, men de3t är 8 viktiga omgångar kvar och 24 poäng kvar att slåss om.

Mitt tips: 1-0 till Liverpool

Hull – Chelsea

Chelsea har under 2015 inte alls vidat upp samma fina resultat som under hösten, men man har räddat sig genom att få med sig oavgjorda resultat i stället för att åka på förluster och på så sätt har man hållit kvar en säker serieledning.

Senast var Southampton värda tre poäng mot dem snarare att få dela på poängen som det nu blev. Chelsea har nu inte Champions League att fokusera på utan det är bara Ligan och Ligacupen som gäller, och 100% fokus på det kommer att göra skillnad.

Hull har ett tufft vårprogram där man bla möter Chelsea, Liverpool Southampton Arsenal Tottenam och Manchester United men känner sig nog ändå trygga på sin plats i ligan till nästa år och har nog inte kniven på strupen i denna match.

Mitt tips: 0-2 Chelsea vinner

QPR – Everton

Kan detta vara QPRs sista halmstrå? Man har bara tagit 4 poäng på de senaste 10 matcherna och är verkligen på väg rakt ner i Championship igen, och under nya tränaren Chris Ramsey har det blivit 5 förluster på 6 matcher.

Everton som är enda engelska lag kvar i Europaspelet betyder en vinst här att man definitivt säkrar nytt kontrakt för nästa säsong.

Mitt tips 2-2 men seger garderingen faller på Everton, X2

 

Lämna ett svar

Till startsidan