Everton, Manchester United

KRISMÖTE!

Idag kallar vi till krismöte. På Goodison Park

Två lag med två raka förluster, Everton tidigare seireledare har förlorat mot Newcastle och Southampton sen 2-2 Match mot Liverpool, där målvakten Pickford hamnade i rejält blåsväder, och senast fick ju Robin Olsen chansen i stället.

United i sin tur har även de två raka förluster, mot Arsenal och mot Istanbul Basaksehir, och bara för mindre än en månad sen kom brakförlusten med 6-1 mot Tottenham, och man ligger bara på 15:e plats i ligan med 7 av 18 möjliga poäng. Det är verkligen vinna eller försvinna som gäller idag för United, eller åtminstone för Ole-Gunnar då Pochettino redan annonserat att han är tillgänglig.

Carlo Ancelottis Everton har bara förlorat e nav de senaste 15 Premier League matcherna hemma Goodison Park, och har vunnit 4 hemmamatcher den här säsongen, dessutom ser det ut som om både Lucas Digne och inte minste James Rodriguez kan vara tillbaka i laget.

Vad vi sett av United de senaste matcher är ett väldigt räddhågset lag som mot Leipzig räddades av en flyfotad Rashford, men mot Arsenal och Istanbul såg det mörkligt passivt och närmast paralyserat ut.

Jag tror på hemmaseger, vem som än får stå i Everton och goodies for the Toffies..